Faja Lobi Pindakaas Trafasie is de originele pindakaas uit de Surinaamse keuken; Pindakaas Trafasie wordt bereid met een speciale mix van verse kruiden en verrijkt met verse Madam Jeanette peper, de meest gebruikte peper in de Surinaamse keuken. Deze pindakaas is duidelijk te herkennen aan de productbenaming ''Pindakaas Trafasie'' op het etiket.
Faja Lobi Pindakaas Trafasie is zowel geschikt als beleg voor op brood als voor de bereiding van Surinaamse en andere exotische gerechten o.a. pindasoep, stoofvlees.
Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van de Surinaamse keuken: Productinformatie.
Bereidingstijd | |
Pittigheid | Mild |
Productsoort | Woksaus |
Vegetarisch | Niet-vegetarisch |
Artikelnummer | 68 |
Productsoort: | Pindakaas |
Pittigheid: | Pittig |
Bereidingstijd: | |
Aantal personen: | |
Vega: | Vegetarisch |
De allerlekkerste pindasaus en eenvoudig klaar te maken. Je proeft de pinda's.
Een overheerlijke pindakaas met een kruidige smaak voor vele gerechten of op een broodje.